Digitale mondfotografie voor assistenten

3 Nov 2018

Informatie

halve dag theoretische en praktische cursus

Details
Cursusleider:Drs. O.J. de ZoeteDocenten:Drs. O.J. de ZoeteStart datum:2018-11-03Andere data:zaterdagochtend van 09.00 – 12.00
Locatie:Afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc NijmegenBeroepen:TandartsassistentKosten:€ 225.00Kosten uitleg:n.n.b.Maximaal aantal deelnemers:12
Inhoud

Digitale mondfotografie in de moderne tandartspraktijk,
welke rol kan de tandarts-assistente vervullen?

Inhoud van de cursus:

Wil je ook beter overweg kunnen met je digitale camera en goede mond- en gezichtsfoto’s kunnen maken? Dat leer je tijdens deze cursus. Digitale fotografie is een onmisbaar hulpmiddel voor de tandartspraktijk; digitale foto’s kunnen onder andere de communicatie met uw patiënt of laboratorium aanzienlijk vergemakkelijken. Ook voor dossiervorming en behandelplanning zijn digitale mondfoto’s van onschatbare waarde. In deze cursus leert de assistente de grondbeginselen van de (dichtbij) fotografie en de specifieke bijzonderheden van digitale opnametechnieken.

De techniek van de mondfotografie (intra- en extraorale opnames) wordt gedemonstreerd en door de deelnemers goed geoefend.

Leerdoelen:
- inzicht krijgen in de basisprincipes van de (dichtbij) fotografie
- het praktisch kunnen uitoefenen van mondfotografie zowel met als zonder
  spiegels

Na het volgen van de cursus bent u in staat:
- intra- en extraorale foto’s te maken met een digitaal camerasysteem. 

CV Drs. O. de Zoete
Otto de Zoete studeerde in 1984 af als tandarts aan de Universiteit van Amsterdam. Na een jaar verbonden te zijn geweest aan de vakgroep parodontologie van de UvA, vertrok hij naar Duitsland. Tot 2007 werkte hij in een solo-praktijk met als speerpunten parodontologie en esthetische tandheelkunde.
Sinds 1997 houdt hij zich bezig met digitale fotografie binnen en buiten de tandartspraktijk, theaterfotografie en fotodesign.
Van 2002 tot 2007 verzorgde hij PAOT cursussen en workshops voor tandartsen in Duitsland op het gebied van digitale fototechniek en beeldbewerking met Adobe Photoshop.
Voor zijn terugkeer naar Nederland in 2007 werkte hij verder 1½ jaar als gastdocent „Fotografie und Grafikdesign“ aan een gymnasium in Duitsland.
Sinds 2007 is hij als docent verbonden aan de vakgroep implantologie en parodontologie van het Radboudumc. Hij verzorgt daarnaast onder andere het PAOT onderwijs digitale mondfotografie en beeldbewerking van het Radboudumc.

Deelname
Registreer of login om in te schrijven voor een cursus.

U kunt op de website zien wat de status van uw deelname is. Hieronder kunt u zien wat elke status betekent.

Deelname aangevraagd
Uw inschrijvingsaanvraag is verzonden en ligt ter beoordeling bij PAOT.
Geaccepteerd
Uw inschrijvingsaanvraag is geaccepteerd en u bent ingeschreven voor de cursus. U kunt nu bij al het cursusmateriaal.
Afgewezen
Uw inschrijvingsaanvraag is afgewezen. Neem contact op.