Over ons

Het PAOT bureau is er voor u!
U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over bij -en nascholing. 
Heeft u vragen over het organiseren van bij- en nascholingsactiviteiten op locatie of een cursus op maat voor u en uw collegae, neem dan gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Privacyverklaring:

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Het PAOT bureau streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Deze gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor cursus doeleinden en voor het doorgeven van uw cursusdeelname tbv registratie -en accreditatie aan het KRT en de St QuAT-Q-Keurmerk.

Annuleringsregeling:

De kosten voor annulering door de deelnemer binnen een week voor de aanvangsdatum van de cursus bedraagt de gehele cursusprijs; annulering vanaf 4 weken tot 1 week voor aanvang van de cursus bedraagt de helft van de cursusprijs en bij annulering meer dan vier weken voor aanvang van de cursus, bedragen de kosten € 25,- 
Het PAOT bureau behoudt zich het recht voor om, in het geval van te weinig aanmeldingen voor een cursus, deze te annuleren.