Radboud Gebitsslijtage Klinische Module (167 krt)

16 Nov 2017
Inschrijving gesloten

Informatie

VOL inschrijven mogelijk voor volgende cursus start november 2018

Details
Cursusleider:Mw.drs. Hanneke Huijs-VisserDocenten:Mw.drs. Hanneke Huijs-Visser, dr. Bas Loomans en dr. Niek OpdamStart datum:2017-11-16Andere data:Geen extra dataLocatie:TandheelkundeBeroepen:TandartsKosten:€ 13500.00Kosten uitleg:n.n.b.Maximaal aantal deelnemers:6
Inhoud

Bent u als tandarts geïnteresseerd om helemaal up-to-date te zijn als het gaat over diagnostiek en behandeling van patiënten met ernstige gebitsslijtage en esthetische problemen? Wilt u leren om met directe composietrestauraties dergelijke complexe patiënten te behandelen en tot een mooi en duurzaam eindresultaat te komen? Wilt u tegelijkertijd meer te weten komen over de rol van moderne digitale technieken, 3D scanners en CAD-CAM gefabriceerde restauraties voor deze patiëntengroep? Dan is deze nieuwe cursus ‘Radboud Gebitsslijtage Klinische Module’ interessant voor u!

Start cursus 

De cursus wordt gegeven op donderdagen van 11:00-17:30 uur. De module met maximaal 6 deelnemers start eind november 2017 en loopt door tot medio juni 2018. Tijdens diverse ‘hands-on trainingen’ leert u de praktische technieken die nodig zijn voor het behandelen van patiënten met problemen op het gebied van ernstige tandslijtage en esthetiek. De praktische sessies worden afgewisseld met theoretische onderbouwing over diagnostiek, diverse restauratieve behandelopties met en zonder beetverhoging, materiaalkeuze, machtigingsaanvragen, etc.

Daarnaast gaat u in de kliniek patiënten met ernstige slijtage behandelen onder begeleiding van ervaren docenten.

Ernstige gebitsslijtage is een groeiend probleem. Er bestaan verschillende behandelmethoden binnen de adhesieve tandheelkunde om patiënten met ernstige gebitsslijtage en esthetische problemen te behandelen. Een van de behandeltechnieken betreft het gebruik van de directe composiettechniek.

De cursus start donderdag 16 november 2017en loopt door tot 6 juli 2017. In principe elke donderdag (met uitzondering van de schoolvakanties, zie hieronder) van 11.00 tot 17.30 uur. De laatste 2 dagen zijn gereserveerd voor uitloop (alleen klinisch) van 14.00-17.00 uur.

Geen cursus in de perioden:
28 december 2017 i.v.m. kerstvakantie 
4 januari 2018 i.v.m. kerstvakantie
15 februari 2018 i.v.m. carnavalsweek
3 mei 2018 i.v.m. meivakantie
10 mei 2018 i.v.m. Hemelvaart

Inschrijving gesloten

Cursus is gesloten

U kunt op de website zien wat de status van uw deelname is. Hieronder kunt u zien wat elke status betekent.

Deelname aangevraagd
Uw inschrijvingsaanvraag is verzonden en ligt ter beoordeling bij PAOT.
Geaccepteerd
Uw inschrijvingsaanvraag is geaccepteerd en u bent ingeschreven voor de cursus. U kunt nu bij al het cursusmateriaal.
Afgewezen
Uw inschrijvingsaanvraag is afgewezen. Neem contact op.